Fridda portræt_1

Fridda Flensted-Jensen: Samarbejde med det offentlige

Resumé: Lysten til at skabe, udvikle og opbygge egen ydelse og organisation fik Fridda Flensted-Jensen, Co-founder, Bubly Training, til at forlade stillingen som kontorchef i Center for digitalisering og innovation, Kultur og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Hun har nu fokus på Bubly Training, der er en sport-tech startup. Innovationskræfterne er stærke. I det offentlige har Fridda Flensted-Jensen deltaget i opstart af et innovationshus, opnået fast bevilling til Københavns Kommunes web-platform med 10 mio. besøgende om året, og nyt intranet på tværs af syv forvaltninger. I advisory boardet for hoodHeroes, der matcher bæredygtige udbud og efterspørgsel, rådgiver hun om det videre forløb. I en bestyrelse kan hun formidle samarbejde med det offentlige.

Innovativ forretningsudvikling
”Som kaospilot inddrager jeg innovationsmetoder og designtænkning i forretningsudvikling. Fokus er på, hvordan jeg får interessenter med og udvikler projektet og forretningen med den rette synergi og resultater i det offentlige, som kan føre til bevillinger,” siger Fridda Flensted-Jensen. Hun kan som bestyrelsesmedlem bidrage til virksomheders samarbejde med det offentlige og innovativ forretningsudvikling med blik for de 17 verdensmål.

Succes i det offentlige
I løbet af sin tid i det offentlige har hun som forretningsudvikler, teamkoordinator, innovationschef og kontorchef i Københavns Kommune bl.a. haft succes med at lede udbuds- og udviklingsprocessen af Københavns Kommunes nye webplatform på tværs af alle syv forvaltninger med 10 mio. besøgende årligt. Hun opnåede fast årlig bevilling på flere millioner til både udvikling og fremtidig drift samt politisk godkendelse. Oveni har hun haft ansvar for skabe forretningsstrukturen for nyt intranet i Københavns Kommune for 45 tusinde medarbejdere med meget forskellige behov. 

Stærkt udviklingsdrive
”Jeg har ”hacket” mig til det offentlige indefra med indsigt i de organisatoriske processer og det politiske spil. Lysten til at skabe mit eget produkt og udvikle egen forretning gør, at jeg nu fokuserer på min startup i sport-tech. Desuden er jeg som medlem af advisory boardet for hoodHeroes med til at gøre virksomheden skarpere på dens kernefortælling og strategi samt rådgivning omkring ledelse. Mit drive til at udvikle vil jeg gerne sætte i spil i flere bestyrelser.”

Tidligere har Fridda Flensted-Jensen haft egen konsulentvirksomhed i innovation og forandringsledelse i fem år. Udover uddannelsen som kaospilot har hun også en kandidat i organisatorisk læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet.

LinkedInprofil

Bestyrelses-cv

KIB formidler vederlagsfrit kontakt til Fridda Flensted-Jensen som bestyrelseskandidat.

Luk menu