Portræt_Line Ramm Sandberg

Line Ramm Sandberg: Production, Supply Chain, Quality

Resumé: Line Ramm Sandberg, VP, Global Quality i LEO Pharma, har gjort sig bemærket i biotech- og medicinalindustrien. Hendes karriere startede med en kemi- og produktingeniøruddannelse som production scientist i Novo Nordisk for 28 år siden. Flere forfremmelser efter indtog hun positionen som VP, Supply Operations, Region EMEA i Novozymes. Hun har tre bestyrelsesposter, som nu skal suppleres med flere – gerne fra forskellige brancher.

Stærk forretningsforståelse
”LEO Pharma ønskede transformation af deres kvalitetskultur og søgte en løsningsorienteret kandidat med stærk forretningsforståelse. Jeg har fået samlet et super team og fik effektiviteten op med 15 procent på et mindre budget,” siger Line Ramm Sandberg, der blev headhuntet til LEO Pharma i 2016.

Forinden gjorde Line Ramm Sandberg, der er kemi- og produktingeniør, karriere i Novozymes. Hun startede som production scientist i den bioteknologiske virksomhed med mere end 5.000 medarbejdere i 30 lande. Mod til at træde frem og sans for optimering betød karriereskift hvert tredje år. I 2005 blev hun forfremmet til global quality director, derefter til senior director, supply chain management og slutteligt til VP, supply operations, Region EMEA.

Visionær og strategisk Hendes visionære og strategiske tilgang resulterede i bedre vidensdeling globalt i Novozymes, øget leveringssikkerhed og stigende medarbejdertrivsel. En forståelse for det globale marked og tolerance for kulturforskelle har medvirket til produktionsstigning og reduktion af sygefravær i Novozymes afdelinger i Europa og andre dele af verden.

Resultater i bestyrelsesregi
Line Ramm Sandberg er i bestyrelsen for Resino Trykfarver A/S, fertilitetsselskabet Cryos International og i advisory boardet for det globale naturstensfirma Moser & Moser. Hun har desuden bestyrelseserfaring fra CoastZone, Novo Hallas Park og Kalundborg Forsyning.

“Det er spændende og inspirerende at anvende sin ledererfaring i bestyrelser. Som tidligere bestyrelsesmedlem for Coast Zone, der blev kåret som ’Årets bedste teambuildingleverandør’ i 2016, 2017 og 2018, bidrog jeg med at strukturere deres strategi. I Resino har jeg bidraget med mine mangeårige erfaringer med produktion, distributionskæde og kvalitetssikring. Det og min personlige indsigt gør mig stærk i bestyrelsesregi.”

LinkedInprofil

KIB formidler vederlagsfrit kontakt til Line Ramm Sandberg som bestyrelseskandidat.

Luk menu