Shelby 2 (002)

Shelby King-Grubert: Ledelse af it-udvikling

Resumé: At være brobygger mellem virksomhed og it-udvikling er drivkraften for Shelby King-Grubert. Det har gjort hende til manager i Immeo, et globalt it-rådgiverfirma med kunder som Ambu, Rockwool og Vestas. I motorgiganten MAN Diesel & Turbo har hun haft ansvar for IT Project Portfolio med et budget på over 120 mio. DKK. I Velux har hun med it-løsninger optimeret salgseffektiviteten i ni salgsselskaber i Europa. Hun er i bestyrelsen for Copenhagen Business School MBA Alumni Society og i advisory board for den digitale virksomhed 2030 Builders. Ambitionen er nu for dansk-amerikaneren at udvide bestyrelsesporteføljen.

Skaber værdi med digitale løsninger
”Jeg identificerer virksomhedens behov og finder i samarbejde med it-udviklerne frem til de rette digitale løsninger. Implementering af it-systemer er omkostningstunge. Derfor er det vigtigt, at de skaber værdi. Jeg kan udvælge de optimale it-projekter, fordi jeg forstår kundens forretning og kan være brobygger mellem virksomheden og dens it-udvikling,” siger Shelby King-Grubert. I Immeo har hun bl.a. ledelsesansvaret for implementering af Product  Information System i virksomheder som Rockwool.

Effektiviseret salg i europæisk marked
Som IT Portfolio Manager i MAN Diesel & Turbo vejledte Shelby King-Grubert topledelsen i udvælgelse af it-projekter, budgetteret til over 120 mio. DKK. Hun har stået for udvikling og forbedring af it-styringsprocesser og -værktøjer til mere end 400 ansatte. Som Senior Project Manager i VELUX A/S har hun med implementering af CRM effektiviseret salget i ni salgsselskaber i Europa og fået indsigt i europæisk ledelseskultur. Den amerikanske arbejdskultur kender hun som project manager i ejendoms- og investeringsselskabet Trammell Crow Company i Los Angeles og som amerikaner, nu bosat i Danmark.

Bindeleddet, der sikrer resultater
Shelby King-Grubert er i bestyrelsen for Copenhagen Business School MBA Alumni Society og i advisory boardet for den digitale virksomhed 2030 Builders, der hjælper virksomheder med at implementere FNs verdensmål.

”Jeg engagerer mig i at gøre en forskel. Det er spændende at sætte sig ind i de forskellige virksomheder, it-løsninger og være bindeleddet, der sikrer resultaterne. Det vil jeg gerne bidrage med i flere bestyrelser.”

LinkedInprofil

Bestyrelses-cv

KIB formidler vederlagsfrit kontakt til Shelby King-Grubert som bestyrelseskandidat.

Luk menu