INFORMATION OM FORÅRETS KONFERENCE
"JEG SAGDE JA TIL JOBBET, FORDI JEG ER KVINDE"

Ved den næste konference fredag 4. juni tager KIB – EXECUTIVE & BOARDS udgangspunkt i et emne, der er et opgør med mange af de ubevidste fordomme og barrierer, som mange kæmper med: At få ændret indstillingen i det professionelle liv, så det kommer til at handle om personer frem for køn.

Konferencen holdes i Ledernes MødeCenter kl. 9-15. Oplægsholderne vil have en meget forskellig tilgang til emnerne – og repræsentere personer af begge køn – politikere, topledere og eksperter. Det personlige udbytte fås i aktiverende workshops, hvor man bliver inspireret til at sige ja til næste skridt i karrieren.

Til den tid har vi afklaret, om KIB-kampagnen ”Der mangler noget!” har vundet bredere gehør – og om Folketinget er gået videre med forslaget om at opslå alle leder- og bestyrelsespositioner offentligt.

Vi ser frem til at mødes igen!

Tlmelding til konferencen kan ske nu. Kontakt KIBs sekretariat, kib@kvinderibestyrelser.dk,, hvis du har spørgsmål. 

Ved tilmelding giver du tilladelse til at blive fotograferet eller optaget til et videoprogram efter de retningslinjer, der generelt gælder. Der kan ligeledes ske fotografering eller optagelser til brug for alle medietyper.

Hvis du vil invitere en gæst til konferencen, bedes du udfylde følgende:

Venligst send denne pretilmelding hurtigst muligt.

Tilmelding er gyldig, når du har modtaget en bekræftelse på mail fra KIB.

Luk menu