Portræt_Trine Birgitte Moulvad

Trine Birgitte Moulvad: Ledelse i medicinalindustrien

Resumé: Trine Moulvad, VP Global Regulatory, Pharmacovigilance & Medical Writing i Zealand Pharma A/S, har ledelsesansvar for global lægemiddeludvikling og myndighedsgodkendelser og har fået lægemidler internationalt godkendt. Hun sikrer resultater og indflydelse på forretningsmæssige beslutninger med sin indsigt i forretnings- og forhandlingsstrategi med internationale myndigheder, sin naturfaglige viden som farmaceut, og ved at udvikle high performance teams. Gennem KIB er hun formand for et Advisory Board for startup-virksomheden Squarely, der producerer bæredygtige plantekasser. Hun ønsker nu at udvide bestyrelsesporteføljen med globale virksomheder og startups i biotech pharma-branchen.

Skarp på forhandlingsstrategi og politisk spil
”Viden driver i høj grad beslutningerne i medicinalindustrien. Man skal have styr på de regelsæt, der konstant er under udvikling i branchen, og være skarp på det politiske miljø og den dagsorden, myndighederne indgår i. Der er stor forskel på at forhandle med myndigheder i Europa og i USA,” fortæller Trine Birgitte Moulvad.

Hun har initieret og siddet i bestyrelsen i organisationerne Atrium og DIA, der tilbyder efteruddannelse inden for life science, og fungerer som kursusleder og underviser internationalt. Sidder i flere arbejdsgrupper i EUCOPE, European Confederation of Pharmaceutical Entrepreneurs. Gennem KIB er hun nu formand for virksomheden Squarely’s Advisory Board.

’Work hard, play hard’
Trine Moulvad har mere end 25 års erfaring i medicinalindustrien og mere end 15 år som leder. Hendes resultater inden for global lægemiddeludvikling, lægemiddelgodkendelser i Europa og USA og opbygning af organisationer og high performance teams har ført til en karriere i Eli Lilly & Co, Ferring Pharmaceuticals, Novo Nordisk og nu i Zealand Pharma.

”Jeg håndplukker så vidt muligt mine teams af eksperter og akademikere og har høje forventninger til dem. De bliver opfordret til udvikling, ansvar bliver uddelegeret, og jeg støtter dem som sparringspartner. Frihed under ansvar samt attraktive arbejdsområder sammen med ’work hard, play hard’-filosofien har gjort, at jeg har kunne tiltrække superdygtige folk,” siger Trine Moulvad.

LinkedInprofil

Bestyrelses-cv

KIB formidler vederlagsfrit kontakt til Trine Birgitte Moulvad som bestyrelseskandidat.

Luk menu