PRESSE VÆKSTVIRKSOMHEDER

Situationsrapport fra Birgitte Dinesens krig: Kragerup Gods indfører corona getaway​

4.4 2020 i Executive Magazin - Kragerup Gods

Resumé: Birgitte Dinesen, mangeårig ejer af Kragerup Gods, hofjægermester og kammerdame for HM Dronning Margrethe, tager i denne situationsrapport alle midler i brug for at holde gang i godsets restaurant Blixen og dets hotel- og konferenceaktiviteter.

Læs mere her.

Blossom: Frivillige fællesskaber skal hjælpe flygtningekvinder til uddannelse og arbejde​

22.3 2020 i Executive Magazine - Blossom

Resumé: Mod, engagement og viden om det danske samfund og arbejdsmarked har betydning for flygtningekvinders integration. Det mener socialrådgiver Tine Juel Christensen. Derfor har hun stiftet foreningen Blossom.

Læs mere her.

Virksomheder kan spille sig til at realisere verdensmålene

22.3 2020 i Executive Magazine - 2030 Builders

To unge akademikere fra en fjerntliggende landsby i Rumænien, Mia og Gabriela Negru, har i deres Københavnerbaserede firma ”2030.Builders” udviklet en it-baseret ledelsesløsning for forståelse og gennemførelse af FNs verdensmål. Det kan få danske virksomheder helt frem over målstregen.

Læs mere her.

Mød tre iværksættere: Danmark i top med grønne innovatører – men de bliver færre

11.2 2020 i Executive Magazin – HoodHeroes, Lokalist, Solemarket

RESUMÉ – Tre meget forskellige iværksættere i brancherne bæredygtighed, genanvendelse og mode, hoodHeroes, Lokalist og Solemarket, har satset alt for at få deres kunder til at leve op til Verdensmålene.

Læs mere her.

Mød tre iværksættere: Danmark i top med grønne innovatører – men de bliver færre

11.02 2020 i POV Business/Karriere - HoodHeroes,Lokalist, Solemarket

POV BUSINESS // IVÆRKSÆTTERI– Tre meget forskellige iværksættere i brancherne bæredygtighed, genanvendelse og mode, hoodHeroes, Lokalist og Solemarket, har satset alt for at få deres kunder til at leve op til Verdensmålene. Men det er ikke ligetil, understreger Berlingske Business’ erhvervsredaktør Thomas Bernt Henriksen.

Læs mere her.

 

Søstre opfylder fælles drøm om skounivers i Gilleleje

26.12 2019 i Executive Magazine – Solemarket

Resumé – I foråret 2019 tog søstrene Sarah og Marie Lange springet som selvstændige med virksomheden Solemarket. En multibrand store i Gilleleje. ”Vi vil gøre op med smid-væk-kulturen,” fortæller Sarah Lange, der netop har fået advisory board fra KIB Executive & Boards.

Læs mere her.

Overlæge: Kvindelige ledere forlænger livet ved at kende deres biologiske alder

17.12 2019 i Executive Magazine - Hjertelæge.dk

RESUMÉ – Speciallæge Christian Lange redder et stigende antal ledere fra hjerte-karsygdomme foranlediget af stress og usund levevis på sin klinik Hjertelaege.dk i hjertet af København. ”Det er ofte de kvindelige ledere, der får mændene til at komme.”

Læs mere her

Susan Moser: Stenhård karrierekvinde

3.12 2019 i Executive Magazine - Moser & Moser

RESUMÉ – Susan Moser er tre-i-en: Succesfuld iværksætter, eventyrer og en stenhård karrierekvinde. Hun står hun bag opgaver som Nationalbanken og Operahuset I København, London, New York, Hongkong, Barcelona og Mellemøsten. ”Jeg har et spændende og priviligeret liv, som jeg gerne vil dele ud af til andre.”

Læs mere her

Susan Moser: Stenhård karrierekvinde og tre-i-en

03.12.2019 i POV Business/Karriere – Moser & Moser

POV BUSINESS // KARRIERE – Susan Moser er tre-i-en: Succesfuld iværksætter, eventyrer og en stenhård karrierekvinde. Det er en del af jobbet at deltage i et dansk ministerbesøg i Dubai. ”Hvis man tror på, at det kan lykkes, vil det i reglen lykkes,” siger hun.

Læs mere her. 

Forebyggelse af hjerte-karsygdomme kan redde kvinder i ledelse fra tidlig død

15.9 2019 i Executive Magazine – Hjertelæge.dk

Resumé: Et stor arbejdspres med stress og usund levevis betyder, at flere kvinder i ledelse er i forholdsvis høj risiko.  ”Det er baggrunden for en særlig sundhedstest, hvor man ud over hjerte-kar også får målt sin fysiske alder,” siger overlæge fra Hjertelaege.dk. Gitte Maya Elsing, har været gennem den forebyggende test.

Læs mere her.

Vækstvirksomhed: Vejen til succes er design af en grønnere verden

1.9 2019 i Executive Magazine - Squarly

Resumé: Nu søger et stigende antal vækstvirksomheder at finde bæredygtige løsninger på de menneskeskabte problemer. Blandt dem stifteren af den bæredygtige designvirksomhed Squarely, som har en vision om at det vil gøre verden meget grønnere.

Læs mere her.

En grøn designvirksomheds vej til vækst og succes

15.9 2019 i Executive Magazine – Squarly

POV BUSINESS // BÆREDYGTIGHED //INTERVIEW – Et stigende antal vækstvirksomheder leder efter bæredygtige løsninger på menneskeskabte problemer. Blandt dem er stifteren af den bæredygtige designvirksomhed Squarely, som har en vision om at ville gøre verden grønnere ved at forsyne alle mennesker med en selvvandende plantekasse.

Læs mere her.

2030 Builders går efter greenwashing: Virksomheder vil brande frem for handle

20.8 2019 i Executive Magazine – 2030 Builders

Resumé: Greenwashing vinder stadig større udbredelse.”På tide, at der i alle virksomheder skabes en større forståelse for målene, hvordan målene kan bruges aktivt og at greenwasherne afsløres,” siger Mia Negru, med sin søster Gabriela medstifter af 2030 Builders.

Læs mere her.

2030 Builders går efter greenwashing: Virksomheder vil brande frem for handle

20.08. 2019 i SDG - FN's Verdensmål/POV Business – 2030 Builders

POV BUSINESS // VERDENSMÅL –”Mange virksomheder har fundet ud af, at der er penge i at promovere sig på verdensmålene. Det er nu på tide, at der skabes en større forståelse for målene og for hvordan virksomhederne kan bruge dem aktivt og at greenwasherne afsløres,” siger Mia Negru, 2030 Builders.

Læs mere her.

På Kragerup Gods og Copenhagen School of Entrepreneurship har verdensmålene topprioritet

28.05 2019 i SDG - FN's Verdensmål/POV Business – Kragerup gods, 2030 Builders

POV BUSINESS // REPORTAGE – Kvindelige iværksættere udgør en fjerdedel af totalen og virksomhederne er vidt forskellige. En fællesnævner kan være, at mange står sammen om bæredygtighed: På Kragerup Gods Birgitte Dinesen. På Copenhagen School of Entrepreneurship Mia og Gabriela Negru.

Læs mere her.

Sådan bytter iværksættere magt med vækst

26.02 2019 i POV Business/Arbejdsmarked/Karriere – Hjertelæge.dk. Bagerdygtigt, 2030 Builders

POV BUSINESS // IVÆRKSÆTTERI – Hvert år bliver der etableret 30.000 nye virksomheder. I løbet af 3-5 år er over halvdelen væk. Hovedparten af resten forbliver små. Nystartede danske virksomheder skal være bedre til at benytte sig af vækstfremmere som bestyrelser og advisory boards.

Læs mere her.

Luk menu